srijeda, 25. siječnja 2017.

Njega kose

Pozdrav svima!
Kako još nisu prošli  hladnih dana koji jako loše utječu na moju kosu, čine je suhom, lomljivom i  krhkom, stoga ću vam pisati o šamponu i masci kojim je štitim i njegujem.




GLISS  ULTIMATE OIL ELIXIR SHAMPOO
Oštećena i lomljiva , kosa zahtijeva posebnu njegu koja će obnoviti njenu strukturu i vratiti joj sjaj.Upravo GLISS ULTIMATE OIL ELIXIR pruža kosi takvu njegu. Ovaj proizvod sadrži njegujući uljni eliksir koji vašoj kosi pruža obnovu od oštećenja, te tekuće komponente koji trenutno pružaju elastičnost, mekoću i prekrasan sjaj. Ovaj šampon dobila sam na poklon i stvarno sam prezadovoljna njegovom formulom za obnavljanje kose. Dolazi u plastičnoj boci od 400ml e.



Ultra DOUX MYTHIQUE OLIVE
Kad je riječ o suhoj kosi, ništa se ne može mjeriti s maskom. Intenzivnim, blagotvorenim proizvodom za njegu kose koji pruža osjećaj intenzivne njege. Maska ima bogatu kremastu teksturu koja obavija kosu poput zagrljaja. Sastojci zaglađuju i njeguju vlakna kose, a istovremeno su lagani pa se tako izbjegava zasićenost kose i osjećaj težine. Slatkastog je mirisa , dolazi u plastičnoj ambalaži 300ml e.
Možete je nabaviti u cm za 7km.                                                    


                                                                                                                                       BLOSSOM                                                                                                                                

Nema komentara:

Objavi komentar