utorak, 29. studenoga 2016.

EVERYDAY MAKEUP ROUTINE



Pozdrav svima! 
Danas cu vam pisati o kozmetici koju koristim " svaki dan"
kao sto to naslov govori. Pa da pocnem.

*MANHATTAN  Clearface Perfect mat 75
Antibakterijski tekuci puder, za prekrivanje svih nepravilnosti na licu.
Dugotrajan je, dostupan u dvije nijanse 75 i 77. Koristim ga duzi vremenski
period, i stvarno sam prezadovoljna njegovim mirisom i teksturom.



*essence eyebrow designer 04 blonde uvjek je nosim sa sobom. Koristim je 5 godina,
jer su mi obrve rijetke i svijetle. Ona odlicno rjesava moj problem, sto je najbitnije
 moze da drzi cjeli dan.

*DEBORAH MILANO 24 Ore Absolute Volume Mascara
Maskara sa specijalnom cetkicom za maksimalni volumen,
intezivnu duzinu i savrsenu definiranost trepavica. Ne razmazuje se, dovoljno je jedno nanosenje da vam trepavice budu duze.




*essence kajal pencil 04 white. Ovo je moja carobna olovka, za moje male oci. Olovku nanosim na donju liniju oka i time opticki oko "otvaram".
  
*essence sun club matt bronzing powder darker skin
Njegov miris kokosa podsjeca me na nezaboravne vruce ljetne dane. 
Mozete ga nanositi cetkicom za puder ili rumenilo. Dugotrajan je, jako lijepo istice crte lica.



*DOVE labelo
Koristim ga svakodnevno  za hidrataciju, koja je posebno vazna
u ovim hladnim danima. Nanosim ga svkodnevno zbog mojih osjetljivih usana. 




















Do sljedeceg posta pozdrav !

                                                    Blossom

nedjelja, 27. studenoga 2016.

❄November favourites ❄


Hello everybody! It's Bubbles. The second sister.
Danas ću pisati o favoritima u studenom, proizvodima koje sam koristila ovaj mjesec ali i mjesec prije. Tu će se osim kremica i ruževa naći i koji filmić ili knjiga, ja sam jako raznovrsna osoba ;)
Moram priznati, studeni mi je ove godine jako brzo prošao. Dobro, ja sam (također) osoba koja se za Božić sprema već u srpnju ali, zaista, dok sam se okrenula već je prosinac! Ali ipak, nakupilo se tu stvarčica koje sam koristila ovoga mjeseca, pa, let's go!


Ovo je vjerojatno jedini šampon od kojeg moja kosa ne podivlja i ne izgledam kao Cruella de Vil. Daje kosi mekoću i sjaj a i kosa se lakše češlja. Definitivno moj favorit. 

Dugo sam tražila proizvod koji će ublažiti crvenilo na mome licu i od kojeg će mi T zona biti manje masna. Na ovaj sam losion naišla sasvim slučajno, mislim kako je čak bio na sniženju. Ovo je prvi put da se susrećem sa ovim brendom i iskreno, nisam imala nikakva očekivanja. Ali, poslije nekoliko dana nanošenja, koža mi ipak izgleda smirenije i manje 'sijam'. Toplo ga preporučujem i spremam se uzeti i kremicu. 

Ove dvije kreme su moje sigurne prijateljice. Dobro, kremu od maslinovog ulja (lijevo) počela sam koristiti tek od ovoga mjeseca ali, ni za nju nemam zamjerke. Krema od krastavca (desno) je bila zadnji spas za moju kožu koja je počela biti jako problematična, crvena i iritantna. Zaista mi ništa nije pomagalo. Kada sam već izgubila svaku nadu, naručila sam ove kremice i nisam se pokajala. Fino mirišu, cijena nije prevelika a koža bude mekana i lijepa. 

Kako je studeni bio trenutak hladan trenutak topao mjesec, u torbi sam stalno morala nositi kremu za ruke kako ne bi pretrpjela teže posljedice. Baleina krema od bobičastog voća pristigla mi je kao spas. Ovo je limited edition i koštala je svega nekoliko markica. A tek kako miriše...
Ovo je period kada mi usne jako pucaju pa uvijek moram imati nešto uz sebe kako bi ih nahranila. Rosal shine on me je dva u jednom: labelo i sjaj za usne. Jako je praktično i sada je stalni pratilac u mojoj torbi.

U danima kada se ipak odlučim na smjelile kombinacije, posegnem za ružom iz FARMASI kozmetike. Ovo je nijansa 30, i savršeno pristaje uz hladne jesenske dane. Nosim ga skoro cijeli studeni, i ne, nije mi dosadio. ;)
Moji nokti su inače jako slabi, listaju se i pucaju. Dugo sam mjerkala ovaj lak za nokte, premišljala se i nagađala. I kada sam ga konačno kupila nimalo se nisam pokajala. Tek mjesec dana nokte tretiram lakom a već su jači i ne listaju se.
Zato jer sam veliki obožavatelj čajeva, ovaj post bi bio nemoguć bez jednog favorita. Pharmamedov čaj od šumskog voća, upotpunio je hladne noći. 
A hladne noći nikada ne idu bez čaja i naravno, bez knjige. Lucy Robinson; Najveća ljubavna priča svih vremena je knjiga koja je obilježila moj studeni. I mislim da mi je ona najdraži favorit.

A što se filmova tiče...

 Beskrajan dan ili Groundhog day je film koji je poput Sam u kući za mene već postao tradicija svake zime.

Divan život ili Wonderful life je prekrasna priča o čovjeku koji na Badnje večer traži smisao za životom. 



I na kraju, Christmas vacation ili Božićni praznici. Tople preporuke.

I to je to, zasad. Do sljedećeg posta

s ljubavlju

Bubbles.



petak, 25. studenoga 2016.

Recenzija FARMASI Matte Lipstick

Pozdrav svima!
Danas ću recenzirati ruž iz kozmetike FARMASI; Matte Lipstick u nijansi 16- Rose Garden.
No, pošto zamjećujem kako  većina nije upoznata s 'FARMASI' kozmetikom, ubaciti ću nekoliko informacija. 
Pa, krenimo. ;)
FARMASI je osnovao dr. Cevdet Tuna 1946. godine a tada je kao ljekar radio već dugi niz godina. Tokom godina FARMASI počinje proizvoditi kozmetiku kao lijekove i okreće se kataloškoj prodaji.
Danas je FARMASI zastupljen u 119 zemalja svijeta i na 5 kontinenata. Nudi zdrave, ekološke prihvatljive i pristupačne proizvode koji sadrže ljekovito bilje i voćne ekstrakte te time pridonosi očuvanju vašeg zdravlja i okoliša.


Ruž koji recenziram dolazi u plastičnoj crnoj ambalaži od 4g. Izvorno dolazi u kartonskoj kutijici a sam proizvod fino leži u ruci i lako se koristi. Kremaste je teksture, lagano se nanosi i ne nakuplja se na usnama.


Jako je postojan, izdrži bez ponovnog nanošenja i do 3 sata. Cijena ruža je približno 6 KM. 


Do sljedećeg posta, 
                                xoxo Blossom 

Dobrodošlica!

Dobrodošli na blog Sisterhood.
                                                                                                                
 U život triju sestara koji je kao i svaki, ispunjen raznim aktivnostima. Jurnjava ujutro, kave popodne, mnogo časopisa i vječita želja za uspjehom.Nadamo se da će svatko od vas pronaći nešto za sebe.                                                                                                                                                           
 Do sljedećeg posta xoxo                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Blossom, Bubbles and Buttercup