četvrtak, 2. veljače 2017.

Teorije zavjere

Pozdrav svima!
Oko nas postoji mnogo misterija i stvari koje ne primjećujemo. Danas ću vam reći nešto o teorijama zavjere koje su možda i istinite.
Dosta je toga što je naizgled obično ili stvari o kojima niste nikada ni razmišljali, a dovoljna je samo jedna trunka da vam poljulja predstavu o tim stvarima. Ta trunka sumnje, neke ljude podstakne na duga razmišljanja da objasne te stvari na način koji je njima dovoljno dobar i time pokrenu lavinu. Takva razmišljanja nazivaju se teorije zavjere, i otvaraju nam mogućnost da sagledamo neke nove istine.


                                     


1. Subliminalne poruke
Slušanjem ovih pjesama unazad otkrit ćete da se u pjesmi priziva i slavi sotona  https://www.youtube.com/watch?v=cYy5Fewz5nU
To je jedna od stavki koja kaže kada slušamo omiljeni bend, gledamo reklame, filmove, crtane filmove uvijek smo izloženi subliminarnim porukama, koje za cilj imaju da nam kontrolišu um. Posebno je popularna teorija kako su diznijevi crtani filmovi prepuni subliminalnih poruka  https://www.youtube.com/watch?v=aFBSEibIi8w


                                      


2. Masonska loža
Riječ je o nevidljivoj vladi, diskretnom udruženju ljudi koji upravljaju svijetom. Oni izazivaju svjetske ratove, klimatske promjene i sve ostalo. Tajni znakovi i simboli, prostorije, sastanci, i odluke čije se posljedice prezentiraju, nekada tek desetljećima kasnije, uz neizbježan šestar, "svevidjeće oko" i piramidu, su glavne odlike masonerije.


                                     


3. Boba Marleya ubila je CIA
Ova teorija govori da je CIA ubila Boba Marleya tako što je organizirala da mu na njegov kućni prag budu dostavljene čizme. Prema priči, u potplatu čizme bio je komad bakrene žice koja je bila premazana kancerogenom tvari. Žica je bila namještena tako da je dio virio van i ubadao Marleya u palac, isti palac na kojem su mu liječnici otkrili kancerogene stanice. Marley je preminuo u svibnju 1981. godine od posljedica raka kože.


                                     


3. Beyonce je sestri Solange zapravo majka
Prema brojnim blogovima, Beyonce je zapravo rođena 1947., a ne 1981. godine, što bi značilo da je dovoljno stara da svojoj sestri Soalange bude majka. Teoretičari zavjere vjeruju da su se, umjesto da trpe neugodnosti zbog tinejdžerske trudnoće, Beyonceini roditelji pretvarali da je Solange, zapravo njihovo dijete, a ne Beyonceino.